jueves, 3 de enero de 2013

UNA GRAN DOSIS D'EXPRESSIÓ CORPORAL

El passat cap de setmana vag estar de viatge per Barcelona passejant per les rambles, vaig comprovar que la sagrada família seguix en obres, el parc Guell, la font musical de Montjuic, l'estadi olímpic Lluis Companys i la verdadera raó del meu viatge a Barcelona el Palau Sant Jordi i l'espectacle del circ del sol, Alegria 

Guy Laliberté és el fundador i actual director executiu del circ del sol començá com a acordionista, caminador sobre xanques i engul-focs, Laliberté arribaria a fundar el seu propi circ, el qual és un conjunt de tots els estils circenses del món.
En 1984, hi havia 73 persones treballant per a Cirque Du Soleil. Avui l'empresa compta amb uns 5.000 empleats en tot el món, entre els que s'inclouen prop de 1.300 artistes.
Entre els empleats hi ha mes de 50 nacionalitats diferents i és parlen 25 idiomes distints.

En l'espectacle participen pallassos, animadors, les dos cantants que durant tot l'actuació canten en directe, interpreten números de contorsionisme, trapezi, dansa de ganivets de foc, manipulació de cintes i aros, equilibris amb bastons, teles aèries, acrobàcies sobre barres russes... En tot moment és impossible llevar la vista de cada un dels artistes que estan actuant. 

                                 

Alegria és un dels estats d'ànim mes placenters, un estat mental. Les fonts d'inspiració de l'espectacle són múltiples. El poder i la seua transmissió al llarg del temps, l'evolució de les antigues monarquies a les modernes democràcies, la vellesa, la joventut. Este és el teló de fons en què els caràcters d'Alegria desenrotllen les seues vides. És un univers habitat pel rei dels bovos, joglars, captaires, vells aristòcrates, xiquets i pallassos, els únics personatges capaços de resistir els canvis d'èpoques i les transformacions socials corresponents.



UN ESPECTACLE QUE VAL MOLT LA PENA DISFRUTAR-LO  ALEGRIIIIA!!

1 comentario:

  1. Que be, m’alegra molt que hagués tingut la possibilitat de veure aquests espectacle, te que ser una pasá, ami m’encantaria poder vorelo, però les entrades estan prou cares i a part de les entrades es la estància, però segur que d’ací un temps guardant dinerets puc anar a vore-lo, Alegria? Això es lo que moltes vegades ens falta a alguns, alegria una cosa que tindria que ser primordial en la vida de cada persona i que desafortunadament algunes persones soles les tenim en uns quants moments de la vida.
    Somriure es gratis, disfruteu, feu les coses amb alegria que ens com millor es fan, son les paraules que moltes vegades sentim no?
    ALEGRIA PER A TOTS TAFAES!

    ResponderEliminar