jueves, 8 de noviembre de 2012

jocs en material reciclat CAIXES DE CARTÓ



FITXA DE SESSIÓ

Alumne: Grup 5

Data:09/11/2012

Lloc: pati
MATERIAL: caixes de cartó de diferents tamanys
ORG.ALUMNES:individual, per parelles
Edats: a partir de 6 anys
OBJECTIUS: desentrollament de punteria, coordinació oculo-segmentaria, cooperació, desentrollament de l’oerinetació espacial, percepció acustica.

TEC.ENSE.: lliure exploració, assignació de tasques i descobriment guiat
TEMPS
TIPUS D’ACTIVITAT
GRÀFICS

10'
ANIMACIÓ: Tragaboles: el joc consistix en una caixa de cartó amb forats de vàries grandàries cada un d'ells té una puntuació, el jugador des d'una distància de 4 metres haurà de llançar la bola i ficar-la pels forats, aconseguint la major cantitat  de puntuació, tindrà 10 tirs. Objetctius: desenrotllament de la puntería.








35'








PART PRINCIPAL:
Joc per parelles
Amb una caixa gran de cartó li llevem la cara base i li fem 2 forats de grandària que puguen passar el cap, altres dos forats als costats de la caixa de grandària que els càpia la cara. Els jugadors es col·locaren d'esquena i hauran de seguir un camí sense trencar la caixa.
Objectius: coordinació i cooperació edat: a partir de 6 anys.

Joc per parelles
A cavall: este joc es realitza per parelles el jugador a i B amb una caixa gran li llevem la tapa i la base i en l'oposada junt amb la tapa fem un forat que li càpia el tronc al jugador, el jugador a romandrà  de peu en la caixa, el B s'introduïx i s'agafa a la cintura del A. Cal aconseguir desplaçar-se sen-se trencar la caixa.
Variants: es poden fer carreres Objectiu: coordinació general i cooperació  edat: 6 anys

 Joc en grup i dividit per parelles
10 caixes mitjanes amb forat en la base perquè càpien els caps, cada 2 caixes tindran escrites les lletres A,B,C,D,E. El joc consistix a col·locar-se 5 parelles de jugadors, cada jugador tindrà el cap dins de la caixa inicialment els membres de les parelles se situaran el mas separats possible entre si, objectiu hauran de trobar-se per a això podran emetre les vegades que vullguen una paraula que els servirà de contrasenya per a trobar-se, si xoquen dos caixes de diferent lletra ambdós seran eliminats.
Objectiu: desenrotllar l'orientació espacial, percepció acústica edat: a partir de 10 anys.

































5'
TORNADA  A LA CALMA:
Joc individual
Col·loquem una caixa gran en el centre i huit caixes mes xicotetes al voltant, totes les caixes sense la tapa superior, el jugador es col·loca a una distància d'entre 4 i 10 m'amb plats de plàstic. Hauran de llançar els plats a les caixes la caixa gran té una puntuació de 3 punts i les xicotetes 1 punt. Guanyarà el que mes punts aconseguisca.
Variants: amb boles de goma espuma o tenis Objectius: desenrotllament de la coordinació oculo-segmentaria. Edat: a partir de 6 anys



No hay comentarios:

Publicar un comentario