jueves, 6 de diciembre de 2012

El Breakdance, expressió corporal?


Despres de realitzar la proba d´expressió corporal individual, en la que vaig utilitzar alguns passos del breakdance, he de confessarvós que en un principi no tènia pensat afegir-los, però tot va canviar cuant vegent vídeos d´expressió corporal , en vaig trobar amb aquest vídeo. Al vore el poder d’expressió que tenen els passos del breakdance, per ser molt amplis i per la força que transmeten a l’observador, em vaig decidir per incloure'ls.

Però esta clar que vaig tindre que fer algunes variacions als passos, perquè vaig pensar que queden millor que els passos purs del breakdance, podeu comprovar-ho com son aquestos passos  al següent vídeo i comentar si vosaltres tambe modificaríeu aquestos passos per a incloure’ls dins de la proba d’expressió corporal.


Alexandre Sastre 

3 comentarios:

  1. alex pense que el teu ball va ser un dels millors i que ho feres molt be.
    el break es una dansa urbana que convina una serie de moviments influenciats de les arts marcials, aquestos requerisen de una gran dedicació i disciplina tot i aixó es diu que es un ball de carrer pero recull els requisits de poder utilitzaro com a expressió corporal ja que pot transmitir els estats d'anim e interpretació d'emocions en els moviments.
    Per acavar pense que cualsevol tipus de ball, dança etc tot te relació en la expressió corporal.

    ResponderEliminar
  2. Cada uno se expresa como quiere y lo siente, y el breakdance es una forma de expresión corporal bastante espectacular y para mi tan válida como cualquier otra.Ya en el video se observa los sentimientos que transmite este baile y aún con alguna modificación sigue siendo igual de espectacular.

    ResponderEliminar
  3. Yo pienso que si podría considerarse como un tipo de expresión corporal ya que expresa sentimientos, y por lo tanto desde mi punto de vista estaría dentro de la expresión corporal, aunque se podría combinar con otros gestos para que se diferenciara un poco de lo que es el baile en sí.

    ResponderEliminar